Historik 2000- talet


2000-talet började bra för vårt juniorlag som i januari vann snickarcupen. Det var i Almåshallen i Lindome som våra killar födda 83-84 vann.hösten-93 startade vi upp bordtennissektionen igen efter att verksamhet när det gäller seriespel varit nerlagd sedan 1972. På grund av ledarbrist upphörde vår verksamhet våren 2002 och då hade vi haft sex ungdomslag i seriespel med bl.a. en serieseger för P87-3. Även P88 var snubblande nära att vinna sin serie men förlorade finalen mot Tollered.

På vår seniorsida i fotboll har det gått neråt. Åttonde plats 1999, nionde plats 2000, tionde plats 2001 och tolfteplats i div 4 A 2002. Det var till att starta om i div. 5 förra året och det blev en 5:e plats. Planeringen är att bygga ett nytt lag med tränarduon. Egon Hansen och Pierre Frelen.

När det gäller ungdomssidan har vi haft ca 10 ungdomslag igång under en mängd av år. I de yngre grupperna är det mixat pojkar o flickor. Tyvärr har vi ej haft tillräckligt många flickor för att ha ett rent flicklag förrän år 2000. Det var då flickor 90-91 var tillräckligt många för att spela i flickserien.

På pojksidan har äntligen ledarna Anders "Lillen" Pettersson och Kjell Andersson fått betalt för sitt fina arbete med 88-laget som vann klass 2A och spelar i klass 1 år 2004. Även Sören Carlsson skall ta åt sig äran med 88-orna. Han var med om att starta upp laget 1996 tillsammans med Krister Qvil och Thomas Carlström. Vi hoppas att snart kunna flytta upp ännu fler egna unga spelare i vårt A-lag.

 

 

 


Götaholm BK J18

St. frv: Ali Abdulla, Ingvar Börjesson(ledare), Fejsal Nur,Christoffer Högberg,Jonas Karlén, Fidan Qerimi, Osagie Eson (tränare).Sitt. frv: Abdrizak Abdulla Kadir, Lavdim Ibishi, Tomas Kjellqvist, Jan-Åke Kjellqvist, Patrik Andersen.


Seriesegrare

 Martin Lindström och Shabab Sarmadi


P-88 laget

St. frv: Sören Carlsson, Martin Stojanovski, Johan Edholm, Daniel Cervin, Oskar Anlend, Christian Möller, Patrik Vedberg, Kjell Andersson. Sitt frv: Niclas Carlström, Malek Issa, Fredrik Pettersson, Daniel Wedberg, Robin Börjesson, Milan Medjedovic. Liggande: Danijel Bakic Infälld bild Johan Andersson